ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Hyra en bil inför bilresa
Biluthyrning - Aktuell information gällande BiluthyrningHyra en bil inför bilresa

Säker bilresa

När ni ska åka på en bilresa i Sverige eller när ni är utomlands kan det vara klokt att faktiskt hyra bilen. Genom att hyra en bil till bilresan slipper ni alla problem om bilen skulle gå sönder under resan utan kan då få en ny bil men ni kan också skaffa en bil som passar era behov under resan.

I fall du är ensam kanske det räcker med den minsta modellen på bil som kan kosta så lite som 199 kr per dygn inklusive fria mil eller om hela familjen ska på skidsemester 100 mil bort kan det vara skön att ha en stor och säker bil med takbox.Kombinera bilresan med annan resa

Säker bilresa

Att ha bil ger stor frihet att åka som man vill. Ett bra sätt när man ska åka långt kan vara att ta tåget eller flyget till resmålet och hyra bil där. Detta kan även vara mer kostnadseffektivt och miljövänligt att hyra bilen än att köra er egen bil hela vägen till resmålet.

En fördel med att hyra bilen är också att det inte gör så mycket om bilen vägrar starta eller går sönder under resan eftersom då finns hjälpen nära och ni behöver inte hitta en bilverkstad att lämna in bilen på och hämta den 2 veckor senare.